2020-2021 Student Schedule

  • Draft High School Bell Schedule 2020-21 (4 x 4)

    TIME

    ACTIVITY

    9:15

    Student Login, Homeroom, Community Circles and etc.

    9:30 – 11:00 (90 minutes)

    Block One Instruction (Blended Learning)

    11:00 – 11:05 (5 minutes)

    Transition Period (Students login to next class)

    11:05 – 12:35 (90 minutes)

    Block Two Instruction (Blended Learning)

    12:35 – 1:10 (35 minutes)

    Lunch and Transition Period (Students login to next class)

    1:10 – 2:40 (90 minutes)

    Block Three Instruction (Blended Learning)

    2:40 – 2:45 (5 minutes)

    Transition Period (Students login to next class)

    2:45 – 4:15 (90 minutes)

    Block Four Instruction (Blended Learning)

    4:15

    Dismissal

     

    Draft Early Dismissal High School Bell Schedule 2020-21 (4 x 4)

    TIME

    ACTIVITY

    9:00 – 9:15

    Student Login, Homeroom, Community Circles and etc.

    9:15 – 9:55 (40 minutes)

    Block One Instruction (Blended Learning)

    9:55 – 10:00 (5 minutes)

    Transition Period (Students login to next class)

    10:00 – 10:40 (40 minutes)

    Block Two Instruction (Blended Learning)

    10:40 – 10:45 (5 minutes)

    Transition Period (Students login to next class)

    10:45 – 11:25 (40 minutes)

    Block Three Instruction (Blended Learning)

    11:25 – 11:30 (5 minutes)

    Transition Period (Students login to next class)

    11:30 – 12:10 (40 minutes)

    Block Four Instruction (Blended Learning)

    12:10

    Dismissal

Downloadable Student Schedule

If you are having trouble viewing the document, you may download the document.