Return to Headlines

6th & 7th Grade Bell Schedule

 

TIME

ACTIVITY

9:15 – 9:30 (15 mins)

Community Circle 

9:30 – 10:30 (60 mins)

Block One

10:30 – 10:35 (5 mins)

Transition 

10:35 – 11:35 (60 mins)

Block Two  

11:35 – 12:05 (30 mins)

Lunch

12:05 – 1:05 (60 mins)

Block Three  

No Transition Time

Transition                  

1:05 – 2:05 (60 mins)

Block Four

2:05-2:10 (5 mins)

Transition

2:10 – 3:10 (60 mins)

Block Five

3:10-3:15 (5 mins)

Transition

3:15 – 4:20 (65 mins)

Block Six

4:20

Dismissal