Return to Headlines

8th Grade Bell Schedule

8th Grade Bell Schedule

TIME

ACTIVITY

9:15 – 9:30 (15 mins)

Community Circle

9:30 – 10:28 (58 mins)

Block One

10:28 – 10:30 (2 mins)

Transition

10:30 – 11:30 (60 mins)

Block Two

11:30 – 12:00 (30 mins)

Lunch

12:00 – 12:58 (58 mins)

Block Three

12:58 – 1:00 (2 mins)

Transition

1:00 – 1:58 (58 mins)

Bloci Four

1:58-2:00 (2 mins)

Transition

2:00 – 3:35 (95 mins)

Block Five

No Transition Time

Transition

3:35 – 4:20 (45 mins)

Block Six

4:20

Dismissal